021-252.52.04

       Atitudine. Respect. Eficienta. Siguranta.


 

Protectie persoane

Insotire transporturi speciale

Interventii obiective

Dispecerat interventii non-stop


Servicii de gardare

 

DEPARTAMENTUL INTERVENTII, GARDARE SI TRANSPORTURI VALORI

Acest departament are ca obiect al activitatii:

  1. Interventia in caz de eveniment la obiectivele avute in paza.

  2. Gardare de persoane.

  3. Paza si insotirea mijloacelor auto care transporta persoane, precum si bunuri materiale si alte valori.

INTERVENTIA RAPIDA A FORTELOR SPECIALIZATE ARES GUARD, gardare de persoane, precum si transportul de valori se va face de catre un personal de inalta calificare in domeniu, cu pregatire fizica adecvata, profesionisti capabili sa rezolve toate situatiile cu care se confrunta in derularea activitatilor rezultate din clauzele contractuale, cu respectarea stricta a legislatiei in vigoare.

ECHIPELE DE INTERVENTIE sunt special antrenate in acest scop si sunt dotate cu echipament de protectie adecvat ( pistol, vesta anti-glont, baston, spray cu gaze paralizante ), deplasandu-se cu autoturisme moderne si performante, inscriptionate cu numele firmei.

Legatura intre ECHIPELE DE INTERVENTIE si DISPECERATUL ARES GUARD se face prin statii de emisie-receptie si telefoane mobile .

Concomitent cu alarmarea echipajelor se anunta conducerea societatii beneficiare despre aparitia starii de alarma, solicitandu-se deplasarea persoanelor desemnate la obiectivul in cauza.

Din momentul receptionarii semnalului de efractie la dispecerat, FORTA DE INTERVENTIE ARES GUARD se deplaseaza la locul incidentului intr-un interval OPTIM, conform clauzelor contractuale.

Dupa rezolvarea situatiei de efractie, pana la sosirea organelor de ancheta si beneficiarului, agentii ARES GUARD asigura paza obiectivului agresat.

La cererea beneficiarului, agentii ARES GUARD asigura paza obiectivului agresat pana la refacerea integritatii acestuia si repunerea in functiune a sistemului tehnic de alarmare.

FORTA DE INTERVENTIE ARES GUARD executa patrulari la obiectivele protejate, conform clauzelor contractuale.